Skip to content
Logo
Search

CUM SA COMANZI PALARIA POTRIVITA

PAS CU PAS

PASI DE URMAT

CUM SA COMANZI

Plasarea unei comenzi

Pe acest site poți plasa o comandă fără a fi obligat să te înregistrezi sau să-ți creezi un cont.

După plasarea unei comenzi, vei primi un mail automat de primire a comenzii.

Toate comenzile sunt supuse acceptării, care se face printr-un email de “Confirmare a comenzii”. Nicio comandă nu va intra în procesul de producție până ce aceasta nu a fost confirmată.

Pentru pălăriile personalizate, confirmarea comenzii va fi însoțită de detalii suplimentare ce urmează a fi discutate prin mijloacele electronice de comunicare disponibile.

Atunci când comanzi o pălărie de “Poveste”, nu faci, pur și simplu o comandă, ci inițiezi un dialog. Vom concepe împreună o pălărie unică, precum povestea ta.

De asemenea, subliniez că nu folosesc blană de iepure sau castor, nici la solicitarea expresă.

Dacă există posibilitatea, cu o programare prealabilă, putem povesti toate aceste detalii la o cafea în atelierul meu, care, printr-un joc de cuvinte la o șuetă, a căpătat denumirea ”La Medeleni”. Prietenii necuvântători sunt întotdeauna bineveniți.

După ce am convenit asupra conceptului final și după efectuarea plății (factură cu link de plată inserat), pălăria intră în procesul de fabricație.

Procesul de fabricație durează aproximativ 2-4 săptămâni, având în vedere că fiecare pălărie este lucrată manual de la materia primă până la produsul finit și în funcție de materialele necesare designului ales, stoc sau alți factori independenți de voința mea.

Prețurile afișate în magazin sunt exprimate în EURO și nu sunt purtătoare de TVA.

De asemenea, să aveți în vedere că, pentru livrările în afara României, este posibil să se aplice taxe vamale sau alte tipuri de taxe, în funcție de țara de destinație.

Livrare & Retur

În funcție de țara de destinație, termenul aproximativ de livrare este de până la 2 săptămâni.

Cu toate acestea, având în vedere contextul actual (COVID-19), acest termen se poate prelungi, independent de voința noastră.

Transportul este GRATUIT în întreaga lume.

Livrările în afara României se fac prin Serviciul de Curierat Rapid EMS al Poștei Române.

Fiind personalizate, pălăriile NU sunt returnabile; totuși, dacă pălăria nu este un ”perfect match”, putem conlucra pentru remedierea acestui aspect.

Produse returnabile

Produsele returnabile sunt cele care nu au elemente personalizate.

În cazul în care există nemulțumiri față de produsele achiziționate, Clientul are dreptul de a denunța unilateral comanda, notificând în scris că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Clientul poate solicita o mărime sau culoare diferită a aceluiași produs sau poate solicita restituirea inegrală a prețului achitat.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original sau echivalent, fără a prezenta urme de uzură, atât în cazul produsului cât și ale accesoriilor/consumabilelor ce îl însoțesc, cu etichetele intacte și documentele originale care l-au însoțit (factura fiscală, instrucțiuni etc.).

Nu sunt acceptate spre despăgubire produsele care au fost deteriorate în timpul transportului către noi.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate; în caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care conțin produse în altă stare decât cea în care au fost livrate, cele a căror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum și cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare din partea Clientului.

Conform legii, Societatea va restitui valoarea comenzii în cel mult 14 zile calendaristice de la data returnării, prin transfer bancar în contul specificat de client.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clienților prin serviciul de curierat. Comenzile care au fost ridicate de la sediul Societății sau au fost transportate direct la clienți prin intermediul personalului propriu sau intermediari nu sunt considerate comerț la distanță, întrucât pot fi vizualizate, verificate și acceptate personal, corespunzătoare cu scopul și nevoile clientului.

Produse nereturnabile

Produsele personalizate NU sunt returnabile; totuși, dacă pălăria nu este o ”potrivire perfectă”, putem conlucra pentru remedierea acestui aspect.

INSTRUCTIUNI DE PĂSTRARE

– Nu lăsa niciodată pălăria în mașină sub razele directe ale soarelui. Căldura puternică și razele soarelui pot altera culoarea sau forma pălăriei.

– Nu atârna pălăria în cuier pentru perioade lungi de timp, deoarece aceasta își poate schimba forma.

– Depozitează pălăria (de preferat în cutie) în spații răcoroase și uscate; atât căldura, cât și umiditatea o pot deteriora. Daca este cazul, folositi produse împotriva moliilor.

– O pălărie udă trebuie lăsată să se usuce în mod natural. Căldura artificială (uscator de păr, calorifer) o poate micșora sau deforma. Așează pălăria pe bor, pe un prosop, pentru a nu deforma calota. În caz că aceasta s-a deformat, modelează-i forma inițială și las-o să se usuce.

– Pălăria se manevrează apucând-o de bor (cu ambele mîini), nu de calotă.